info

Sophia heter jag och bor i Kumla. Att baka tårtor är mitt största intresse som jag haft sedan december 2010. Här på bloggen lägger jag ut lite bilder på de tårtor jag skapat. Då jag har barn födda 2010,2011, 2012 och dessutom ett heltidsjobb så har jag tyvärr lite ont om tid att skriva någon intressant text, men en bild säger mer än 1000 ord sägs det. Jag tar tyvärr inte emot beställningar, men lämna gärna en kommentar om du gillar vad du ser. Det är det som får mig att fortsätta baka och visa upp mina skapelser.

fredag 23 september 2011

2 doptårtor






Den ena innehåller aftereight/päronfluff och den andra innehåller hallon/citron

2 kommentarer:

  1. Hej, jag undrar vad har du i päronfluffen? Är det bara mixade päron,grädde och gelantinblad? Delar du med dig av recepten? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag smälter 70 gram päronbåter i 3 dl grädde och låter stå io kylen över natten. Sedan vispar jag det med elvisp oc h smaksätter med en skvätt koncentrerad päronsaft. Det blir bäst tycker jag. Provat med riktiga päron men det blir grynig konsistens vilket jag inte alls gillar...

      Radera